Bestyrelsesmøde 13. marts 2019

Slægtsforeningens bestyrelse har afholdt møde hos formanden Diana Hoffmann Barfod med følgende dagsorden:

  1. Hjemmesiden (www.barfod-barfoed.dk)
  2. Stamtavle (stamtavle.barfod-barfoed.dk)
  3. Økonomi
  4. Årsmøde

Det følgende er blot et kort resumé:
Tilstede var Flemming Barfod (kasserer), Lars Barfod (sekretær), Poul Steen, Diana Barfod (formand), Ginnie Barfod og Sverre Barfod (referent).

Vores hjemmeside (barfod-barfoed.dk) har fået fornyet betydning, da vi ikke længere udgiver tidsskriftet “Fodnoter”.
Fremover vil vi benytte hjemmesiden til publicering af artikler og nyheder. For at kunne gøre vores medlemmer opmærksomme på disse nyheder, ønsker vi at kunne sende e-mails til dem – det kræver kendskab til medlemmernes email-adresse. Fremover vil der automatisk blive sendt en email til alle dem, vi kender mail-adressen på, når der er nye indlæg på hjemmesiden. Samtidig vil vi sende et klassisk brev med PostNord til de medlemmer, hvor vi ikke har en mail-adresse, om at oplyse os en sådan.

Stamtavle: Vi får stadig mange henvendelse om vores on-line stamtavle (stamtavle.barfod-barfoed.dk), herunder, hvilke retningslinier, der er for indskrivning af nye oplysninger i stamtavlen. Vi besluttede at publicere vores principper for stamtavlen, herunder at dens formål er at være en stamtavle for alle, der hedder Barfod, herunder efterkommere og forfædre til Jens Barfod til Sædding Storgaard – detaljer findes i ovenstående detaljerede referat.

Økonomi: Kontingentindtægten i 2018 var kun 2.100 kr. svarende til 42 betalende medlemmer, da vi har sat kontingentet ned fra 180 kr. til 50 kr. nu, hvor vi ikke har udgifter til at trykke og udsende “Fodnoter”. Formuen faldt i 2018 fra 23.000 kr. til 15.500 kr. som følge af udgifterne til det sidste nummer. Herefter vil den væsentligste udgift være 500 kr. til drift af hjemmesiden, herunder stamtavlen. Vi vil rykke de medlemmer, der endnu ikke har betalt kontingent.

Årsmøde og andre arrangementer: Der arbejdes på et besøg på den gamle Vilhelm Lauritzen terminal i Københavns Lufthavn i midten/slutningen af september. Ginnie er den, der arbejder med dette. Andre forslag er den restaurerede terminal for brintballonflyvning og Middelaldercentret på Lolland. Forslag modtages gerne på mailadressen: barfordsforeningen@gmail.com

Dette indlæg blev udgivet i Møder, Orientering. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar