Udflugt til Barfod Vin på Røsnæs søndag den 1. oktober 2023

Efter en længere coronapause, forsøger vi at få lidt gang i slægtsforeningens mødeaktivitet.
Vi har truffet aftale om et arrangement med Povl Barfod, der sammen med sin kone, Lise, dyrker vin på sydskråningerne på Røsnæs ved Kalundborg.

Povl Barfod vil dels fortælle om sit eget spændende liv, dels om hvad der har fået en arkitekt som ham, til at kaste sig ud i et projekt som biodynamisk vinbonde i Danmark. Vi vil få mulighed for at gå i vinmarkerne med de (næsten) modne druer, vi vil besøge vineriet og høre om, hvordan vinen fremstilles. Vi vil også smage på vinen og få serveret en let frokost i form af en tapas.

Normalt koster et sådant arrangement 415 kroner pr. person, alt inklusive, men for slægtsforeningen er prisen kommet ned på 375 kroner. Kun transporten skal man selv arrangere.

Vi mødes klokken 12.00 på adressen, Røsnæsvej 437, Bjørnstrup, 4400 Kalundborg. Kalundborg ligger nogenlunde centralt i landet, så det vil også være muligt at nå fra mange steder, hvis man kører hjemmefra i god tid, f.eks. tre en halv times kørsel fra Randers eller halvanden time fra København.

Tilmelding skal ske til slægtsforeningens formand Diana Hoffmann Barfod (dbarfod@mail.dk) hurtigst muligt og senest 14 dage før, dvs. 15. september, så vi kan give besked i god tid om, hvor mange vi kommer.

Der er desværre en begrænsning for antal deltagere på 24 personer, så vi må prioritere dem, der melder sig til først. Husk, samtidig med tilmeldingen at indbetale 375 kroner pr. person til Slægtsforeningens bankkonto i Danske Bank (konto 1551-1092367).
Angiv venligst tydeligt, hvem pengene indbetales for.

Vi glæder os til at se mange af foreningens medlemmer og andre interesserede, så vi kan møde nye ansigter og gense dem, vi kender!

Husk at dele denne information med din nære og fjerne familie! Vi skal have så mange med som muligt! Det kunne være sjovt, hvis det kunne lykkes at gøre dette til et brag af en Barfod-familieudflugt den første søndag i oktober!

Mange hilsener
Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.